VINTAGEGITAAR

Over Vintage Gitaar ...

 

Vintage Gitaar is één van de initiatieven van René Meulmeester, opgericht als reparatie atelier in 2003 en uitgegroeid tot veelbezochte (web)winkel.

Sinds zijn jeugd is René al bezig met gitaren, die als een rode draad door zijn leven lopen. Begonnen als 9 jarig jochie speelde hij al snel in vele Rotterdamse bandjes. Rotterdam is zijn geboorteplaats waar zijn roots liggen. Reparatie van instrumenten zat er al van jongs af aan in. Op 15 jarige leeftijd was hij al een druk bezocht baasje die reparaties uitvoerde voor vrienden en klanten.

Nu, na 30 jaar, en honderden herstelde instrumenten verder, vinden vele gitaristen en bassisten de weg naar Gorinchem. Hier bevind zich het atelier van René.

Vintage Gitaar is sinds 2008 ook een Webwinkel. Snel bestellen en leveren van interessante gitaren en accessoires.

In 2008 is René ook begonnen met het bouwen van elektrische gitaren en bassen onder de naam Otentic guitars. Dit mooie merk is inmiddels in en buiten Nederland een begrip geworden.

Daarnaast is René ook exclusief importeur van JS Moore pick-ups uit Canada en Biyang effectpedalen uit China, is hij Voorzitter van het bestuur van theater de Nieuwe Doelen Gorinchem en heeft hij zijn eigen Consultancy bedrijf Rene Meulmeester Consultancy BV waar hij organisatie- en management adviezen geeft en interim management opdrachten uitvoert.

René Meulmeester

 

Kijk ook eens bij zijn andere bedrijven, die dezelfde kwaliteit bieden die je van hem gewend bent.

www.otenticguitars.com Handgebouwde elektrische gitaren en bassen

www.biyang.nl Exclusief Importeur voor Nederland en Belgie

www.guitarroadshow.nl Gitaren en optredens in theaters

www.denieuwedoelen.nl 1 van de mooiste theater in Nederland

 

Vintage Gitaar

Vintage Gitaar is opgericht door René Meulmeester in 2003 en sindsdien gevestigd in Gorinchem. De werkplaats en winkel zijn alleen te bezoeken op afspraak.

De Guitar Roadshow

Vintage Gitaar organiseert twee keer per jaar een Guitar Roadshow in de mooiste theaters in Nederland.

Topinstrumenten en Topartiesten komen samen op dit unieke evenement. Beleef het mee!

Meer informatie over de Guitar Roadshow...

 

Contact

Mob: 06 15 87 79 24

 

Dikkertje Dap 9

4207WB GORINCHEM

info@vintagegitaar.nl

 

Reacties van klanten...

Als je iemand zoekt om je gitaar beter te maken, te repareren en waar echte "ouderwetse" service wordt geboden, dan heb je het hier gevonden! De prijs/kwaliteit is super, ik zoek niet verder.

--Wim v.d. Heuvel, Barendrecht

Dank voor het perfect afstellen van mijn Gibson Les Paul Standard. Ik heb er inmiddels al weer twee optredens mee achter de rug en hij speelt weer heel erg lekker. Professioneel afgesteld, precies zoals ik het wilde, TOP!! Hoefde zelfs niet meer te stemmen tijdens de optredens!!

-- Paul v.d. Hagen, Utrecht

Klantenservice

Overig

Links